Tuesday, 31 July 2012

Jovian and Rizalman.. both are my favourite designer!


 DEMAM Jovian Mandagie Raya Collection @ 1st Lady & Zalora

Salam Ramadhan semua...macam mana semua puasa tak hari ni??? jangan ada yang terminum & termakan pulak ari ni ye...hari ni nak story kat anda semua tentang koleksi raya Jovian Mandagie...

Sape yang tak de baju raya lagi tu & masih tercari-cari baju raya yang simple but nice...boleh pergi ke butik First Lady untuk grabs Jovian Mandagie Raya Colelection yang telah launch di Fisrt Lady Jln TAR 15 July 2012 lepas...dan akan launch di First Lady Plaza Alam Sentral, Shah Alam , Tesco Sg Dua, Tesco Melaka & Danga City Mall pada 22 July 2012 (ESOK)...cepat2 tunggu kat depan pintu First Lady tu sebab confirm ramai yang nak beli koleksi designer terkenal di Malaysia ni kan...nak tau info lanjut boleh ke First Lady Malaysia

Untuk cuci - cuci mata supaya jom layan koleksi Jovian kat bawah ni & boleh visit Jovian Mandagie website...















Harga pun dah siap - siap tulis kat each collection...untuk hasil designer seperti Jovian ni harga macam tu reasonable la kan...sebab kalau korang pergi tengok baju2 yang kat luar sana tu pun kadang2 harga lagi tak munasabah dengan kualiti...

Lagi satu koleksi ni juga boleh didapati kat zalora - http://www.zalora.com.my/ ...this website is online shopping website di mana korang boleh dapatkan macam2 koleksi from designer terkenal & label2 yang glamour and most established in fashion...so apa lagi cepat pergi buka website ni..shop from your home and everything is in your fingertips..just click!! :)

SHARING is CARING!!!
credit to sarah.




20 by Rizalman, Exclusive Collection for Tesco

Bukan senang nak pakai design by RIZALMAN unless you have a fortune in ur account?!

20 by Rizalman will be made available at selected Tesco stores around the country from July 7th onwards. Prices range from RM180 to RM250 per piece.

This Raya season, you will be able to don designer baju kurung and kebaya from Rizalman at affordable prices. The designer is celebrating his 20 years in the fashion industry, thus the Raya collection is named 20 by Rizalman. It is a milestone to be proud of as Rizalman’s workmanship is exquisite and fans have grown by the dozen over the years.

“After being in the industry for a good two decades, I would like to bring myself closer to my fans and share with them my wonderful moments.”

For this collection, he played with a lot of texture, lace, brocade and striped design. Detailing was not missed as we see his line-up of bow ribbons, sequined sleeves and pretty rosettes adorning the pieces. Are you excited yet to go visiting friends and family this Raya season?


BOTH ARE MY FAVOURITE!!


No comments:

Post a Comment